🚚 Házhozszállítás 2500 Ft-tól, kiszállítás az adagolóhelyre 1500 Ft-tól

A kerámia Kamado faszén grill, amelyet a japán rizsfőző ihletett, az 1960-as években világszerte elragadtatta a grillmestereket.
Ha egyszer kipróbálod, soha nem fogod feladni, mert a grillnek olyan előnyei vannak, amelyekkel a hagyományos grill nem versenyezhet:
• 2 cm vastag kerámia fal
- ennek köszönhetően a hő egyenletesen oszlik el a grill teljes belsejében.
• Légmentesen záródó fedél
- miközben rendkívül kis mennyiségű üzemanyagot fogyaszt (akár 50%-kal kevesebb faszenet, mint a hagyományos grilleknél), a grill 110 °C és 700 °C közötti hőmérsékletet ér el.
• Ovális alakzat
- ennek köszönhetően a grillben a normál sütőhöz hasonlóan termikus vákuum jön létre, amely a készülék alján található tolóventilátor segítségével vezérelhető, ami lehetővé teszi, hogy a grill nemcsak grillezésre , hanem lassú főzéshez (lassú főzéshez) vagy füstöléshez .
• Hőmérő a fedélen
- megjeleníti a belső hőt és megkönnyíti annak szabályozását.
• Anyag és forma
- megtartják belül a nedvességet, így a grillezett étel nem szárad ki és szaftos marad.
• Könnyű tisztítás
- a grill használat után 350 °C-ra melegszik fel, ami a benne lévő kormot, zsírt és ételmaradékot elégeti.
2 összecsukható platform
- elegendő helyet kínálnak az italok, élelmiszerek vagy evőeszközök tárolására.
Rozsdamentes acél állvány
- biztosítja a rács stabilitását és négy kerékkel van felszerelve a könnyű mozgathatóság érdekében. Két kerék rögzíthető, hogy megakadályozza a grill elmozdulását használat közben.