🚚 Ingyenes szállítás 10 000 Ft felett

A kiváló minőségű csiszoló minden kézműves vagy otthoni ezermester nélkülözhetetlen kelléke. A Worcraft AG24-230H elektromos sarokcsiszoló fémanyaggal, de betonnal vagy csempével is megmunkálható. A sarokcsiszoló fémek, beton vagy csempe vágására, tisztítására és köszörülésére szolgál víz használata nélkül. Az erős 2400 W-os motor kiváló működést biztosít. A daráló elülső részében található egy csiszolókorong, amelyet kopás után könnyedén cserélhetsz egy maximum 230 mm átmérőjű újra.

A daráló alapjárati fordulata eléri a 6600 min -1 értéket. A fekete műanyag fogantyú jobb fogást biztosít, ami megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a csiszolást. Csak csatlakoztassa a csiszolót a 230 V-os hálózathoz, és máris elkezdheti a munkát. A mindössze 5,8 kg-os súlynak köszönhetően a csiszológép könnyen kezelhető lesz. A Soft Start funkciót is értékelni fogja.

A csiszoló nem alkalmas más anyagokkal való munkavégzésre, ellenkező esetben fennáll a veszély vagy a sérülés veszélye. A csiszolót nem szabad nem megfelelő típusú csiszolókorongokkal együtt használni. Nem alkalmas hűtőoldatokkal történő köszörülésre és veszélyes anyagok, például azbeszt köszörülésére és vágására.