Ha van áramunk:

Strend Pro PTC-1510 hőventilátor

stílusos hőventilátor teljes mértékben alkalmazkodik az Ön igényeihez. Ha túl meleg van, a hideg levegő lehűti. Ellenkező esetben, ha be kell melegíteni, választhat a meleg és hideg levegő üzemmód közül. 4 üzemmód között válthat (ventilátor, meleg levegő, meleg levegő, meleg levegő + oszcilláció). A hőteljesítmény eléri az 1000 W / 1500 W-ot.

A tápkábel 1,5 m hosszú. Bekapcsolás után azonnal értékelni fogja a csendes működést és az azonnali hőtermelést. Folyamatosan állítható termosztát áll majd rendelkezésére. Nincs lehetőség 70º-ig oszcillációra és hőbiztosítékra. Egyszerű kezelésének és nagy teljesítményének köszönhetően ideális társ otthon és nyaralóban vagy irodában egyaránt.

Fő előnyei a következők:

- kevesebb szárított levegő a ventilátornak köszönhetően
- bekapcsolás után szinte azonnal hőt termel
- hőbiztosíték
- billenésbiztosító
- az oszcilláció lehetősége

Ha nincs villanyunk, de jó a kéményünk:

Kandalló kályha BOZEN

megfelelő hő- és kényelemforrás nyaralójában vagy kis házában. Jó fűtési feltételek mellett 124 m³-t képesek felfűteni. Zománcozott felületük könnyen tisztítható és ellenáll a magas hőmérsékletnek.

  • fafogyasztás: 1,9 kh / óra (kilogramm óránként)
  • brikett fogyasztás: 1,3 kh / óra (kilogramm óránként)
  • mező hossza: 15-20 cm
  • falazóanyag: tűzkő
  • levegőellátás szabályozása: külön, beltéri levegőellátás


Ha nincs villanyunk vagy kéményünk:


Fűtőtest Strend Pro GH08, 4,2 kW, gáz, szoba

A nagy teljesítményű gázfűtés különféle kültéri és beltéri területek fűtésére alkalmas. Alacsony gázfogyasztás, elektromosságtól való függetlenség és oxigénkoncentráció-érzékelő jellemzi. 3 fűtési fokozatot kínál (4100 W, 2750 W, 1400 W), amit egy praktikus gázszabályozón keresztül vezérelhet. Ezzel a fűtőberendezéssel minden időben meleg lesz.