🚚 Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett

Biztosan sok feltörést hallottál a befagyott zár feloldásával kapcsolatban. Azonban nem mindegyiket érdemes kipróbálni, és néhányuk katasztrofális lehet a zár számára. Tehát mi a teendő, ha a zár lefagy, vagy hogyan lehet megakadályozni?

A legáltalánosabb módja a kulcs felmelegítése, majd fokozatosan a zárba való behelyezése. A hő hatására azonban a kulcs szerkezete megsérül, ami sérüléséhez vagy akár töréséhez is vezet. Ez vonatkozik a forró víz közvetlenül a zárra való öntésére is. Ha alacsony a hőmérséklet, a kastélyban lévő víz nagyon gyorsan újra megfagy. Gazdaságosabb módja a zár fokozatos felmelegítése hajszárítóval, ha van hajszárító és villany.

A közvetlenül zárakhoz szánt jégtelenítők jó választás. Más oldószerek visszafordíthatatlanul károsíthatják nemcsak a zárszerkezetet, hanem a környezetet is, így az ajtó színét is, ami végül sokkal drágább lesz, mint egy ilyen jégtelenítő vásárlása. kenés vagy tisztítás.

A zár leolvasztót itt találja.

A lakatok gyakran vannak kitéve zord éghajlati viszonyoknak, és a ritkább használat miatt, például fészerekben vagy nyaralókban, gyakran elakadnak vagy lefagynak. A zárat elég a kulcslyukkal felfelé fordítani, és a környezet páratartalma az alacsony hőmérséklettel együtt megteszi a dolgát. Ha nem szeretnéd az első pillanatokat a nyaralóban egy befagyott kastély elleni küzdelemmel kellemetlenné tenni, akkor vásárolj olyat, ami szintén extrém időjárásra lett kitalálva, és ellenáll a szélnek, esőnek, hónak és változó hőmérsékletnek. Egy minőségi lakat hosszú évekig ki fog szolgálni.


Zárak kínálatunkat itt találja.