Hűtődoboz, 3 db PRIMERO 32L + 11L + 2,5L készlet

A PRIMERO hűtődoboz készlet három fedeles tartályt tartalmaz.
A készlet legnagyobb hűtőládája 32 literes, a középső 11 literes, a legkisebb pedig 2,5 literes. Ez különösen alkalmas olyan italok tárolására, amelyeket hidegen szeretne tartani. Ennek a tartálynak a fedelében található egy fúvóka, amellyel könnyen ki lehet adni egy lehűtött italt.

Chladiaci box primero, set 3 ks - 32 L + 11 L + 2,5 L

Mindhárom doboz PU hab szigetelő réteggel van felszerelve, amely kiváló szigetelő tulajdonságokat és az élelmiszerek hosszú távú megőrzését biztosítja a hidegben. Ez ezeknek a dobozoknak a fő előnye. Sok olcsóbb modellnél a külső burkolat és a belső fal közötti teret csak légrés tölti ki – ez pedig önmagában nem elég a jó szigeteléshez.

Ezen kívül a két nagyobb doboz fedelét vészasztalok formájára modellezték, melyeket például az autóban vagy a természetben tartózkodva használhatunk.Autós hűtőszekrény Strend Pro, 2in1

A hordozható autós hűtőszekrény élelmiszerek és italok hűtésére vagy melegen tartására szolgál. Javasoljuk, hogy az élelmiszereket kellően hűtsék le, mielőtt az autós hűtőszekrénybe helyezik, ill. hogy hűvösebbek legyenek, ill. meleg, folyamatosan működteti az autó hűtőjét. 2 funkciója van: fűtés és hűtés. A kiválasztott hőmérsékleti módot zöld vagy piros LED jelzőfény jelzi. A hűtőszekrény térfogata 24 liter.

Autochladnička Strend Pro, 2v1, 24 lit, 230V/12V, PUR izoláciaEgy jó ötlet a végére – hozzon haza egy hűtött sört vagy fagylaltot

Thermo tál

A termosz elvén működik, azaz. hogy a vastag szigetelőrétegnek köszönhetően körülbelül 4-6 órán keresztül tölti be legjobban teljes funkcióját (ameddig nem nyitja ki a fedelet).

Megőrzi az ételek illatát, ízét és tápértékét – elkerüli az étel tűzhelyen vagy mikrohullámú sütőben történő újramelegítését. Ez megakadályozza az íz és aroma elvesztését, és megőrzi az étel eredeti tápértékét.

Környezetbarát – étel újramelegítése nélkül energiát és időt takaríthat meg.