Közönséges kaszát ma már ritkán használnak fűnyírásra. Gyakrabban használunk különböző típusú fűnyírókat és trimmereket, legyen szó hálózati, akkumulátoros vagy benzines meghajtásról. Vannak, akik állatsegítőket választanak, például juhokat.
 
 
Alapvető tippek a fűnyíráshoz:

  • A fűnyírás megkezdése előtt tisztítsa meg a területet a kövektől és más apró dolgoktól, amelyek eltompulhatják a fűnyírókést.
  • Ne csontozza ki a pázsitot. A nedvesen nyírt fű nehezen kerül a fűnyíró gyűjtőkosarába, szennyezi a kést és a fűnyíró futóművét.
  • Tartson állandó haladási sebességet. A nyírt felület egyenletes vonalát fogja elérni.
  • Ne töltse túl a gyűjtőtartályt. A túltöltött kosár nem tölti be funkcióját, és a fű a gyepre esik.
  • Nyírás után mindig tisztítsa meg a fűnyírót.
A megfelelő segítő
Bemutatjuk Önnek a két AKU programmal és a hozzájuk való akkumulátorral ellátott kaszát.
 
Kasza Worcraft CLM-S40LiB, 2x20V, Li-Ion, 400 mm, 45 lit., akkumulátor nélkül, szénmentes
 
A Worcraft CLM-S40LiB fűnyíró egy akkumulátoros fűnyíró, amely egyesíti az elektromos fűnyírók előnyeit. Az energiaforrás két kiváló minőségű Li-ion akkumulátor. A fűnyíró akár 3600 ford./perc sebességgel működik. A vágási szélesség 40 cm, a vágási magasság 25-70 mm / 6 fok. Az akkumulátoros fűnyíró 45 literes gyűjtőedényt tartalmaz. 
 
Worcraft CGT-S20LiST trimmer, 24 cm, 20V Li-ion, plusz nylon fej és szilikon
 
A Worcraft CGT-S20LiST akkumulátoros trimmert fű és gaz nyírására tervezték 125 mm-es magasságig. A trimmer praktikus teleszkópos nyéllel, a vágófej dőlésszögének beállítására szolgáló reteszelő gombbal és kapcsolóval van felszerelve. Van még egy hüvely a fogantyú dőlésszögének és hosszának beállításához. Az akkus trimmer eléri a 9000 ford./perc sebességet. A fűnyírás biztonságáról és a burkolat, a reteszelő gomb és a biztonsági gomb gondoskodik. A trimmer nagyszerű választás olyan fű nyírására, ahol egy normál kaszával nem lehet eljutni. A csomag tartalmaz egy nylon fejet és szilikont is.

És kiegészítésként valami kis segítőknek

Strend Pro gyerek fűnyíró, műanyag, sisakkal, kannával és hanggal

Egy sisakkal ellátott gyermek kerti fűnyíró biztosan minden gyermeknek tetszeni fog. Műanyagból készült, a fogantyúján sebességváltó lámpa található. A fűnyíró indítási hangot ad ki, a golyók a dobban ugrás közben. A csomag a fűnyírón kívül védősisakot és tartályt is tartalmaz. 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára.