Dekoráci, Nyuszi szekérrel

MagicHome kerámia dekoráció A nyuszi kocsival minden kertet vagy udvart díszít. Ültesd el kedvenc virágodat a nyuszival. A dekoráció színes különleges virágágyásként is kiemelkedik virágok és cserjék között. A díszítés méretei: 42x19x49 cm.Strend Pro Garden szökőkút

A napenergiával lebegő szökőkút a tavat, medencét vagy tavat szépítette. Kedvezően hat a jókedvre, meleg napokon pedig felüdülésként is szolgál a madaraknak. Napelemről működik. Akár 7 különböző vízminta közül választhat. Helyezze olyan helyre, ahol sok fénysugár van.

Fontána Strend Pro Garden, ozdoba, solárna, plávajúca, striekajúca, 16 cm

Solar Rainbow lámpa

A design napelemes lámpa minden kert modern kiegészítője. Napközben a napelem a napenergiát elektromos árammá alakítja, amelyet egy újratölthető akkumulátorban tárolnak. Éjszaka a lámpa automatikusan bekapcsol, és felhasználja a tárolt energiát. A lámpa így 4 LED-en keresztül változtatja a színeket és kellemes fénnyel világít. Ennek a műanyag lámpának a méretei: Ø 30 x 73 cm.

Kerti pergola

A minőségi kerti pergola bármely kertben gyönyörűen megállja a helyét. A pergola nagyszerű kiegészítő azoknak, akik értékelik az elegáns és eredeti megoldásokat. Több pergola egymás utáni elhelyezésével gyönyörű sikátort hozhat létre, ugyanakkor egyedi kompozíciót hozhat létre. A pergola masszív felépítésének köszönhetően stabil.