🚚 Házhozszállítás 2500 Ft-tól, kiszállítás az adagolóhelyre 1500 Ft-tól

Nem minden hús alkalmas hosszú távú tárolásra, és idővel mindegyik elveszti ízét és tulajdonságait.


Marhahús


A bélszín, sült, kisdió, nagydió, lapocka, mell, nyak 8-10 hónapig eláll a fagyasztóban. A bordát és a farkot 6 hónapon belül fel kell dolgozni. Óvakodjon a belsőségektől és a darált hústól. Ezeket 2 hónapon belül kell feldolgozni.


Sertéshús


A sült, comb, lapocka 4-8 hónapig tárolható a mélyhűtőben. Nyak, has, térd csak 3-5 hónapig. A szalonnát és az állát csak 2-4 hónapig szabad lefagyasztani.


Sertés termékek


A darált húst, a korpát és a vágócefrét gyorsan kell feldolgozni, és 1-2 hónapig le kell fagyasztani. A főtt sonka vagy a házi máj körülbelül 2-3 hónapig eltartható hidegen. A fagyasztószekrényünkben a friss szalámi áll el a legtovább - körülbelül 4 hónapig, a kolbász pedig - akár 6 hónapig.


Baromfi


A csirke 6-8 hónapig áll el a fagyasztóban, a kacsa 4-6 hónapig, a liba legfeljebb 4 hónapig. Leghosszabb ideig - 6-8 hónapig - tudjuk lefagyasztani a pulykahúst.


A Divina és a füstölt hal körülbelül 6 hónapig tárolható. Az olyan halakat, mint a pisztráng, compó, ponty, csuka, harcsa, de a halfilét sem szabad 3 hónapnál tovább tárolni.

A húst csomagokba kell csomagolni, hogy azonnal felhasználhassuk, mivel nem szabad újra lefagyasztani. Csomagoláshoz műanyag zacskókat, alufóliát vagy ilyen tárolásra kialakított edényeket célszerű használni, amelyek fagyállóak és nem repednek meg.