🚚 Házhozszállítás 2500 Ft-tól, kiszállítás az adagolóhelyre 1500 Ft-tól

Zöldségek

 1. Retek: A retek gyorsan növekszik, és már 4-6 héten belül készen áll a betakarításra. Ültesse napos helyre, és öntözze rendszeresen, hogy ropogós és lédús maradjon.
 2. Bab: A bokor és a mászóbab nagyszerű választás júniusra. A babnak meleg talajra és sok napra van szüksége. Támogatást nyújtson neki a mászáshoz.
 3. Uborka: Az uborka szereti a meleget és gyorsan nő. Ültesse napos helyre, és gondoskodjon megfelelő öntözésről. Virágágyon és konténerekben is termesztheti őket.
 4. Cukkini: A cukkinit könnyű termeszteni, és bőséges termést hozhat. Olyan helyre ültessük, ahol elegendő napfény éri, és rendszeresen öntözzük.
 5. Sárgarépa: A sárgarépa június végéig ültethető. Válasszon mély, laza talajú helyet, és gondoskodjon rendszeres öntözésről.

Gyógynövények

 1. Bazsalikom: A bazsalikom ideális nyári termesztésre. Ültesse napos helyre, és rendszeresen szedje le a leveleit, hogy elősegítse növekedését.
 2. Petrezselyem: A petrezselymet egész nyáron lehet ültetni. Igénytelen, napsütésben vagy részleges árnyékban is nőhet.
 3. Koriander: A koriander gyorsan növekszik, és ideális konténeres termesztésre. Napos helyet és rendszeres öntözést igényel.

Virágok

 1. Bársonyok: Ezek a virágok szívósak és őszig virágoznak. Napos helyre ültessük, és rendszeresen öntözzük.
 2. Petúnia: A petúniák ideálisak cserépben és virágágyásban való termesztésre. Szeretik a napot és a rendszeres öntözést.
 3. Napraforgó: A napraforgót akár júniusban is el lehet ültetni, és még van ideje virágozni. Ültesse ki őket napos helyre, és biztosítson megfelelő támogatást.

Tippek a sikeres termesztéshez

 1. Rendszeres öntözés: A nyári hónapokban fontos a megfelelő öntözés biztosítása. A növényeket reggel vagy este öntözzük, hogy minimalizáljuk a párolgás miatti vízveszteséget.
 2. Mulcsozás: A talajtakarás segít nedvesen tartani a talajt és megvédi a gyomoktól. Használjon szerves talajtakarót, például szalmát vagy faforgácsot.
 3. Trágyázás: A rendszeres műtrágyázás elősegíti a növények erős és egészséges növekedését. Használjon szerves trágyát vagy komposztot.
 4. Kártevőirtás: Figyelje növényeit, és védje meg őket a kártevőktől természetes módszerekkel, például rovarirtó szappanokkal vagy a kártevők kézi eltávolításával.

Június remek alkalom a kert bővítésére és új növények ültetésére. Akár zöldséget, fűszernövényt vagy virágot választ, kövesse a növénygondozás alapelveit, és kertje egész szezonban virágzik. Kis ráfordítással és odafigyeléssel a nyár második felében is gazdag termésben és szép kertben lehet része.

A kínálatunkból származó szerszámok az ültetésben is segíthetnek.