1) Fűtőburkolat:


A burkolat felső része rozsdamentes acélból készült. A burkolat alsó része alumíniumból készült, és tapadásmentes Teflon® Classic felülettel van bevonva. A sütés során keletkező felesleges gőzt a fedél üreges csavarjai távolítják el. A tepsi üvegablakú. A fogantyúról levehető a tápkábel euro csatlakozóval és európai csatlakozóval. A kapcsoló a fogantyú tetején található, így a be/ki állapot ellenőrzése bármilyen helyzetben lehetséges. a burkolat úgy van kialakítva, hogy a fűtőrésszel felfelé lehessen a munkafelületre helyezni. Fűtőelemmel ellátott fedővel kombinálva a Remoska® Tria elektromos edény főzéssel, sütéssel, párolással és sütéssel is elkészíthető.


2) Üvegburkolat:


Az üvegburkolat edzett biztonsági üvegből készül, melynek kerülete körül szilikon tömítés található. A fedél szélének speciális profilja kíméli az edény széleit, és egyúttal természetesen szabályozza az edényből távozó gőz mennyiségét. A szabályozó lyukkal együtt lehetővé teszi, hogy kis mennyiségű vízzel egészségesen főzzön.


3) Lágy nyomású fedél:


A lágy nyomású fedő nagy fazékkal kombinálva ideális segítőtárs a lassú, mérsékelt nyomású, kíméletes főzéshez, amely megtartja az összes ásványi anyagot és vitamint az elkészített ételben. A fedél edzett biztonsági üvegből készült, melynek kerülete körül szilikon tömítés található. A szabadalmaztatott fedélrögzítési módszer lehetővé teszi a fedél egy kézzel történő nyitását és zárását. Szilikon fedelű vezérlőszelep és biztonsági szelep található a fedélen.

Paraméterek 28x13 cm. Hasznos térfogat 4,5l főzés / 3l sütés. Bruttó súly / nettó (8,5 kg / 6,5 kg). Teljesítmény 610W. Anyaga: rozsdamentes acél, alumínium Teflon Classic kivitelben.