🚚 Házhozszállítás 2500 Ft-tól, kiszállítás az adagolóhelyre 1500 Ft-tól

A maszkkal való sznorkelezés előnyei

 1. Könnyű légzés: Az egész arcot fedő maszk lehetővé teszi az orron és a szájon keresztül történő légzést, ami természetesebb és kényelmesebb. Ez különösen hasznos azoknak a kezdőknek, akiknek nehézségei lehetnek a szájon keresztüli légzéssel, hagyományos légzőcsővel.
 2. Szélesebb nézet: A búvármaszkok széles panorámát biztosítanak, amely lehetővé teszi a víz alatti világ szépségének jobb megtekintését. Ez javítja az általános élményt és jobb tájékozódást tesz lehetővé a víz alatt.
 3. Páramentesítő: Sok modern snorkeling maszk páramentesítő rendszerrel van felszerelve. Ez a rendszer biztosítja, hogy a maszk üvege tiszta maradjon a teljes sznorkelezés során, ami kulcsfontosságú a biztonság és a kényelem szempontjából.
 4. Integrált légzőcső: A beépített légzőcsővel ellátott maszk szükségtelenné teszi a légzőcső tartását a szájban, így csökkenti az állkapocs fáradását és növeli a kényelmet. Sok ilyen snorkelnek van egy szelepe is, amely megakadályozza a víz bejutását.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő maszkot

 1. Méret és forma: Válasszon olyan maszkot, amely jól illeszkedik az arcához. A legtöbb maszk különböző méretben kapható a kényelmes és biztonságos viselet érdekében. Ellenőrizze a maszk feszességét úgy, hogy a hevederek meghúzása és belélegzése nélkül helyezi az arcára. A maszknak a pántok nélkül is az archoz rögzítve kell maradnia.
 2. Anyagminőség: Keressen olyan minőségi anyagokból készült maszkokat, mint a szilikon a tömítés és a polikarbonát az üveg. Ezek az anyagok tartósak, kényelmesek és biztonságosak a bőr számára.
 3. Jellemzők: Egyes maszkok további funkciókat is kínálnak, mint például páramentesítő rendszer, vízelvezető szelepek és kameraopciók. Válassza ki az igényeinek és preferenciáinak megfelelő maszkot.

Tippek a biztonságos és szórakoztató sznorkelezéshez

 1. Sekély gyakorlás: Gyakorolja a légzést és a maszk használatát sekély vízben, mielőtt mélyebb vízbe merészkedne. Ez önbizalmat ad és hozzászokik a berendezéshez.
 2. Ismerje meg határait: Ne lépje túl fizikai képességeit, és csak ott ússzon, ahol kényelmesen és biztonságban érzi magát. Ne felejtsen el visszatérni a partra, ha fáradtnak érzi magát.
 3. Felügyelet: Soha ne sznorkelezzen egyedül. Mindig vigyél magaddal társat, aki vészhelyzetben tud segíteni.
 4. Fényvédelem: Használjon fényvédőt, védőruházatot és sapkát, hogy megvédje magát a káros UV-sugárzástól.
 5. Tartsa tiszteletben a tengeri élőlényeket: Ne érintse meg a korallokat vagy más tengeri élőlényeket. Próbálj meg környezetbarát lenni, és hagyj mindent a helyén.

Gyerekmaszk mintát választottunk ki kínálatunkból: Snorkeling maszk Cápa, teljes arc, 4+ gyerekeknek, XS

A maszk helyes mérete:

A maszkkal való búvárkodás nagyszerű módja annak, hogy kényelmesen és biztonságosan fedezze fel a víz alatti világ szépségét. Könnyű kezelhetőségének, széles kilátásának és kényelmes légzésének köszönhetően ez a tevékenység bármilyen korú és tapasztalattal rendelkező ember számára alkalmas. Megfelelő felszereléssel és az alapvető biztonsági szabályok betartásával felejthetetlen kalandokat élhet át, és felfedezheti a felszín alatti lenyűgöző világot.

Kínálatunk összes maszkját itt találja.