🚚 Házhozszállítás 2500 Ft-tól, kiszállítás az adagolóhelyre 1500 Ft-tól

A konyhasó használata

A konyhasó használata

Akár szakács, akár étterembe megy enni, minden háztartásban van legalább egy csomag só. Ennek a fehér finomságnak azonban más haszna is van, nem csak a konyhában.


Tonhal terjedt

Tonhal terjedt

Kávé, friss kenyér és tonhal illata terjeng. Egy gyönyörű és egyszerű reggeli néhány perc alatt az asztalra kerül.


Besamel szósz

Besamel szósz

A bésamel szósz, a bésamel vagy bésamel egy világhírű fehér szósz, amely nem csak a francia konyhához tartozik. Néhány hozzávalóból varázslatot tud varázsolni, ami a háziasszonynak mindig a konyhában van.


Húsvéti bárány recept

Húsvéti bárány recept

A hagyományos húsvéti ünnepeket számos szimbólum és szokás kíséri, amelyek közül az egyik legjellemzőbb a bárány formájú húsvéti sütemény. Ez az édes kincs, amelyet általában a húsvéti ebéd részeként készítenek, mély szimbolikát és hagyományt hordoz. A húsvéti sütemény ősidőktől napjainkig a családi ünnepségek és összejövetelek központja lett. A cikkben szereplő egyszerű bögre bárány receptet sok háziasszony értékelni fogja.


Házi bryndza gombóc

Házi bryndza gombóc

A kiváló íz a bryndza galuskához vonz minket. A piacon kaphatók félkész termékek, amiket csak be kell dobni a fazékba, de a legjobb a házi krumpli.


Hogyan kell főzni a kukoricát

Hogyan kell főzni a kukoricát

A főtt kukoricát piaci standokon vagy turisztikai látványosságokon árusítják. Ezt a kiváló finomságot azonban otthon is elkészítheted. Még a gyerekek is szeretik édes íze miatt. Kiváló és egészséges csemege a nyári napokra, amely órákon át jóllaktat.


Véget ért a karneválunk

Véget ért a karneválunk

A karácsony (a háromkirályok óta) és a hamvazószerda közötti időszakot, amikor különféle mulatságok és hagyományőrző szokások zajlanak, karneválnak nevezzük.


Egy egyszerű recept konzerv uborkához

Egy egyszerű recept konzerv uborkához

Az üvegházak és a fóliás üvegházak zöldek – tele vannak uborkával. Tíz kilogramm uborkát egész nap megtisztítanak, mosnak, főznek, de legalább kész. Vagy három-három üveg uborkát az otthoni üvegházból két-három naponta le kell zárni. Ez az egyszerű recept mindkét típusú uborkás munkához alkalmas.